Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Prefab

Prefab

Markhoff Architects maakt prefab houtbouw onder architectuur mogelijk!

Markhoff Architects ontwerpt complete woningen, vakantiewoningen en bedrijfspanden in hout. Deze worden in de EU geproduceerd en op locatie door het productieteam gemonteerd. De efficiëntie die dit constructieve systeem biedt zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

Markhoff Architects is de preferred partner voor SIA Frame House Group in Nederland. Markhoff Architects ontwerpt energie-efficiënte huizen en gebouwen die duurzaam en verantwoord voor het milieu zijn.

SIA Frame House Group vervaardigt sinds 2003 prefabricated houten woningen in eigen fabriek en levert kant-en-klare projecten rechtstreeks op de bouwplaats.

Hun gepatenteerde technologie zorgt voor millimeternauwkeurigheid en 0% afhankelijkheid van de technische tekeningcomplexiteit. De mogelijkheden voor het interieur en exterieur zijn eindeloos en worden als maatwerk aangeboden. De cliënt heeft helder inzicht in de opbouw van de offerte en de mogelijkheden als het bijvoorbeeld gaat om isolatie en afwerking.

De structuur zelf is vrij eenvoudig ter plaatse te monteren en het eindresultaat is milieuvriendelijk en heeft mogelijkheden om het kostenbesparend te maken op het gebied van energie-efficiëntie (Passiefhuis-norm). De assemblage is binnen 2-4 dagen uit te voeren. Om een twee verdiepingen houtconstructie van een oppervlakte van 200-250 m²  in elkaar te zetten zijn 3-4 mensen en een bouwkraan nodig.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw project? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.