Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > BJKORV

BJKORV

Markhoff architects is een trots deel van BJKORV. Met deze samenwerking versterken we onze vaardigheden en helpen we onze klanten verder.

BJKORV is hét  collectief in Hilversum op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur dat is ontstaan door expertises te bundelen. Samen nemen we niet alleen maar een kijkje in elkaars projecten maar helpen we elkaar. We denken samen over de leefomgeving en de stad van de toekomst. We zien de stad als plek van samenkomst, als bron voor veelzijdigheid en als motor van verandering. 

Zo denken we bij voorbeeld na over hoe Hilversum er in 2040 uit zou moeten zien en bedenken daarvoor samen met lokale ontwikkelaars plannen zoals “De grote Hilversumse puzzel”. We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens ons kennismakingsgesprek helpen wij u inzicht te krijgen in de verschillende processen van bouwen en vertellen we u graag meer over ons collectief.

Hilversum
BJKORV l Markhoff Architects werken vanuit een in het Hilversumse centrum gelegen pand. In het monumentale pand was voorheen een drukkerij gevestigd. Dit in 1965 door architect H.E. Oud voor Ahrend Globe N.V. ontworpen pand is in 1993, inmiddels in eigendom van de gemeente Hilversum, door architect F. Greven verbouwd.
Het is een bijzondere plek waarin we met veel enthousiasme werken en we samen met onze opdrachtgevers inspirerende en resultaatgerichte bijeenkomsten houden.