Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Over ons

Over ons

Bijzondere architectuur, in alle maten. Met dat als uitgangspunt ontwikkelen we projecten wereldwijd, van een eengezinswoning in Nederhorst ten Berg tot een appartementencomplex in Argentinië, en van een dojo in Sportcentrum Papendal tot een station in Spanje.

Markhoff Architects is een architectenbureau gevestigd in ‘s-Graveland. Gemakkelijk bereikbaar en op korte afstand van Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort. 

Redenen waarom klanten Markhoff kiezen:

Ervaren architecten
De architecten van Markhoff hebben samen meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van architectuur en ontwerp, bij toonaangevende bureaus in binnen- en buitenland.

Innovatieve technieken
Markhoff ontwikkelt ontwerpen met behulp van 3D-programma’s, waarmee de uitkomst van een ontwerp direct inzichtelijk is en waarmee het ontwerp tot leven komt. 

BNA-geregistreerd
Markhoff Architects is een BNA-geregistreerd architecten bureau. Daarmee bent u verzekerd van beroepsaansprakelijkheid en deskundige, continu geschoolde architecten.

Groot netwerk
Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of een interieur: Markhoff helpt u bij uw zoektocht naar een aannemer, installateur of interieurdesigner. Wij beschikken over een breed netwerk van vakkundige partners waarmee we een lange, goede historie hebben opgebouwd. 

Ontmoet het team:

 

Cynthia Markhoff, Lead Architect

Cynthia Markhoff heeft een rijke ervaring op het gebied van architectuur, onderzoek en ontwerp. Ze werkt aan een breed scala van nationale en internationale projecten, waaronder:

  • stedenbouwkundig ontwerp van nieuwe en vernieuwde gebieden

  • high-end residentiële ontwikkelingen

  • educatieve en culturele ontwikkelingen in steden

Cynthia is geïnteresseerd in de nauwe relatie tussen cultuur en bewoonde ruimte, natuur, kunst en technologie. Ze studeerde in 2001 cum laude af als architect aan de Universiteit van La Plata, Argentinië en behaalde haar Masters in Advanced Design aan de Staedelschule in Frankfurt.

Na een carrière bij architectenbureaus in Duitsland en Argentinië, werkte Cynthia acht jaar bij het toonaangevende UNStudio in Amsterdam. Ook was zij een Design Leader Unit van de RISEBA Faculteit Architectuur en Design in Letland en Assistent-Professor aan de Universiteit van La Plata in Argentinië. Cynthia doceert, jureert en geeft workshops voor diverse scholen en universiteiten.

 

Arjan de Haan, Associate partner

Arjan onder meer als sparring partner van Cynthia Markhoff. In zijn rol als Associate Partner stimuleert hij de ontwikkeling van de studio, bijvoorbeeld door middel van acquisitie en marketing. Daarnaast is Arjan verantwoordelijk voor onderzoek, opzetten van de constructie, het voorbereiden en begeleiden van vergunningsaanvragen en het onderhouden van contact met klanten en gemeenten. 

 

 

Barbara Doeswijk, Architect

Barbara Doeswijk heeft ruime ervaring in het ontwerpen van gebouwen en het inrichten van interieur en landschap. Ze was acht jaar lang mede-eigenaar van Odac, een architectenbureau in Argentinië, waar ze diverse projecten begeleidde en realiseerde.

Barbara studeerde in 2005 af als architect aan de Nationale Universiteit van La Plata, Argentinië. Ze volgde verschillende postacademische cursussen, zoals Landschapsinrichting, “Natuur, Maatschappij en Landschap” en interieurontwerp.

 

Neem contact op