Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Over ons

Over ons

Markhoff architects is een bewezen betrouwbare partner met een eigen stijl en beschikt over uitgebreide kennis en ervaring. Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject, van het eerste schetsontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering. Markhoff architects is lid van de BNA. (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus). Met dat als uitgangspunt ontwikkelen we projecten thuis en wereldwijd. Markhoff Architects is een architectenbureau gevestigd in ‘s-Graveland en Hilversum. Gemakkelijk bereikbaar en op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. 

Onze vaardigheden:

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke service aan te bieden. Alleen door persoonlijke aandacht is het realiseren van uw project mogelijk. Zo bespreken we zowel met de opdrachtgevers als met de bouwers de gezamenlijke planning en wordt elke tekening uitgebreid doorgenomen.

Uit-of-the-box denken

We denken buiten bestaande kaders en strijven naar creatieve oplossingen. Mensen die out of the box denken worden vaak gezien als innovators. Innovatie is van groot belang in onze wereld en outside the box kunnen denken is dus een waardevolle vaardigheid! 

Vaste ervaring
We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van architectuur en stedebouw, 100de projecten op de kaart gezet in binnen- en buitenland. 

Innovatieve technieken
Markhoff ontwikkelt ontwerpen met behulp van 3D-programma’s, waarmee de uitkomst van een ontwerp direct inzichtelijk is en waarmee het ontwerp tot leven komt. 

BNA-geregistreerd
Markhoff Architects is een BNA-geregistreerd architecten bureau. Daarmee bent u verzekerd van beroepsaansprakelijkheid en deskundige, continu geschoolde architecten.

Groot netwerk
Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, een interieur of een grotere plan. Wij beschikken over een breed netwerk van vakkundige partners waarmee we een lange, goede historie hebben opgebouwd. Onder anderen werken met ons bouwkundige tekenaars, constructeurs, museoloog, socioloog, landschaparchitecten, instalateurs, annemers, meubelmakers.

Ontmoet het team:

 

Cynthia Markhoff, Lead Architect   

       

Cynthia heeft een rijke ervaring op het gebied van architectuur en stedebouw. Ze werkt aan een breed scala van projecten, waaronder:  residentiële ontwikkelingen en stedenbouwkundige ontwerpen. Zij is geïnteresseerd in de relatie tussen cultuur en bewoonde ruimte, natuur, kunst en technologie. Ze studeerde in 2001 cum laude af als architect aan de Universiteit van La Plata, Argentinië en behaalde haar Postgraduate Masters in Advanced Design aan de Städelschule in Frankfurt onder de leiding van Ben van Berkel en Mark Wigley. Cynthia werkte o.a. acht jaar bij het toonaangevende UNStudio in Amsterdam en bij United Architects in New York (Greg Lynn, FOA, Reiser Umemoto). In New York werkte ze al in 2002 aan het Ground Zero project. Ook was zij een Design Leader Unit van de RISEBA Faculteit Architectuur en Design in Letland. Cynthia doceert en geeft workshops voor diverse scholen zoals de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Cynthia woont sinds 2005 in Nederland en leidt “Markhoff architects” sinds 2012.

 

Arjan de Haan, Associate partner

 

Arjan is sinds 2012 bij Markhoff Architects betrokken. Hij is verantwoordelijk voor het onderzoeken en opzetten van de strategieën voor projecten, begeleiden van vergunningsaanvragen en het onderhouden van contact met klanten en gemeenten. In zijn rol als Associate Partner stimuleert hij de ontwikkeling van de studio, bijvoorbeeld door middel van acquisitie en marketing.
Tegerlijk is hij in de werktuig bouwkunde opgeleid en helpt met technische vragen stukken bij het kantoor. Arjan heeft een rationele manier van denken die berust op wetenschappelijke gronden en feiten. Om de beste beslissingen te kunnen nemen moeten we een goede balans vinden tussen creativiteit en rationeel denken.
Arjan heeft een achtergrond in fijnmechanica, NLP en aikido. Hij is een uitstekende bemiddelaar. 

 

 

 

 

Neem contact op