Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Over ons

Over ons

Bijzondere architectuur, in alle maten. Met dat als uitgangspunt ontwikkelen we projecten thuis en wereldwijd.

Markhoff Architects is een architectenbureau gevestigd in ‘s-Graveland. Gemakkelijk bereikbaar en op korte afstand van Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort. 

Onze vaardigheden:

Uit-of-the-box denken

We denken buiten bestaande kaders en strijven naar creatieve oplossingen. Mensen die out of the box denken worden vaak gezien als innovators.

Innovatie is van groot belang in onze wereld en outside the box kunnen denken is dus een waardevolle vaardigheid! 

Vaste ervaring
We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van architectuur en stedebouw, bij toonaangevende bureaus in binnen- en buitenland.

Innovatieve technieken
Markhoff ontwikkelt ontwerpen met behulp van 3D-programma’s, waarmee de uitkomst van een ontwerp direct inzichtelijk is en waarmee het ontwerp tot leven komt. 

BNA-geregistreerd
Markhoff Architects is een BNA-geregistreerd architecten bureau. Daarmee bent u verzekerd van beroepsaansprakelijkheid en deskundige, continu geschoolde architecten.

Groot netwerk
Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, een interieur of een grotere plan. Wij beschikken over een breed netwerk van vakkundige partners waarmee we een lange, goede historie hebben opgebouwd. Onder anderen werken met ons bouwkundige tekenaars, constructeurs, museoloog, socioloog, landschaparchitecten, instalateurs, annemers.

Ontmoet het team:

 

Cynthia Markhoff, Lead Architect

Cynthia Markhoff heeft een rijke ervaring op het gebied van ontwerp, architectuur en stedebouw. Ze werkt aan een breed scala van nationale en internationale projecten, waaronder:

  • stedenbouwkundig ontwerp van nieuwe en vernieuwde gebieden

  • high-end residentiële ontwikkelingen

  • educatieve en culturele ontwikkelingen in steden

Cynthia is geïnteresseerd in de nauwe relatie tussen cultuur en bewoonde ruimte, natuur, kunst en technologie. Ze studeerde in 2001 cum laude af als architect aan de Universiteit van La Plata, Argentinië en behaalde haar Postgraduate Masters in Advanced Design aan de Staedelschule in Frankfurt onder de leiding van Ben van Berkel en Mark Wigley.

Cynthia werkte o.a. acht jaar bij het toonaangevende UNStudio in Amsterdam en bij United Architects in New York ( Greg Lynn, FOA, Reiser Umemoto). In New York werkte ze al in 2002 aan het Ground Zero project.

Ook was zij een Design Leader Unit van de RISEBA Faculteit Architectuur en Design in Letland. Cynthia doceert, jureert en geeft workshops voor diverse scholen en universiteiten zoals de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

 

Arjan de Haan, Associate partner

In zijn rol als Associate Partner stimuleert hij de ontwikkeling van de studio, bijvoorbeeld door middel van acquisitie en marketing.

Daarnaast is Arjan verantwoordelijk voor het onderzoeken en opzetten van de strategieën voor projecten, begeleiden van vergunningsaanvragen en het onderhouden van contact met klanten en gemeenten. 

Arjan heeft een achtergrond in NLP en aikido. Hij is een uitstekend middelaar.

 

 

 

 

Neem contact op