Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > B2B

Business to Business

Graag helpen we ondernemers en B2B in hun onderzoek en ontwikkel traject. Heeft u een interessante locatie om te ontwikkelen en bent u op zoek naar een partij die u kan helpen het tot leven brengen van uw ideeën? Met de expertise van Markhoff Architects zet u deze ideeën om naar realistische plannen.

Terugkomende vragen van opdrachtgevers zijn: Kan een winkel omgebouwd worden naar woningen? Kan een kantoor her-ontwikkeld worden naar zorgappartementen? Is het interessant om een industrieel pand te her-ontwikkelen als appartementencomplex? Wat mag ik bouwen op mijn kavel? Sluiten mijn wensen bij de plannen van de gemeente?

Wat bieden we aan

We krijgen regelmatig opdrachtgevers die ons vragen om vanaf het eerste begin mee te denken in hun plannen en ideeën. Hoe start je en wat zijn de mogelijkheden? Hoe ga je om met de transformatie van vastgoed? Wat kan en mag er in een bepaald gebied?

Wij ondersteunen u in het ontwikkelen van concrete plannen, hoe een pand, grond of combinaties ervan kunnen veranderen in iets dat waarde biedt voor u, inclusief oog voor de omgeving en de toekomstige bewoners.

Diensten

Naast ons reguliere traject voor particulieren waarin Schetsontwerp, Definitief ontwerp, Bouwvergunningen en Werktekeningen gemaakt worden, bieden we aan ontwikkelaars en ondernemers een interessant traject aan waar ze inzicht krijgen in de mogelijkheden die een project biedt. Ze kunnen doormiddel van een opzet telmodel de haalbaarheid van hun project begrijpen voor ze aan de slag gaan met een schetsontwerp. Ook bieden we als vervolg van het telmodel meerdere ontwikkelscenario’s.

Telmodel haalbaarheidsanalyse

Het telmodel is een vereenvoudigde weergave van een gebouw. Een telmodel is een basaal ontwerp opgezet om een haalbaarheidsstudie te kunnen maken. Op deze manier wordt een volume inzichtelijk gemaakt in verband met de gebruikelijk oppervlak in een bepaalde locatie.

Meerdere ontwikkelscenario’s

In een vroeg stadium van een ontwerp kan er nooit sprake zijn van éen enkele oplossing. Sommige scenario’s zijn na een snelle analyse wellicht niet levensvatbaar, en daarom verdienen meerdere onderzoek modellen de voorkeur van ontwikkelaars om hun kansen te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Neem contact met ons op,  we helpen u graag verder.