Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Interieur

Interieurontwerp

Een ruimte die eigen voelt

Een leefruimte die uitnodigt. Een thuis waar u volledig vrij bent, waar u zichzelf kunt zijn. Samen met enthousiaste klanten ontwikkelen we interieurs afgestemd op interesses, werk, leven, familie en vrienden.

Aan uw wensen voegen we onze ervaring toe, en die van partners uit ons samenwerkingsverband, een collectief van ambachtelijke meubelmakers, interieurontwerpers en interieurbouwers. Dankzij deze samenwerking realiseert Markhoff Architects complete interieurtrajecten – van advies tot oplevering.

Het proces: van ontwerp naar uitvoering
Tijdens de eerste fase kijken we naar het potentieel van uw ruimte. We bespreken uw wensen en mogelijkheden. Op basis van de informatie die hieruit voorkomt stellen we, na een akkoord op de offerte, een interieurontwerp op en een gedetailleerd technisch ontwerp. Met de ontwerpen  worden diverse offertes aangevraagd bij onze vaste leveranciers. Ook vragen we vergunningen aan en stemmen we af over de planning.  Tijdens de verbouwing begeleidt Markhoff Architects de uitvoering.

Tarieven
Het is prettig met een architect rond de tafel te zitten en uw plannen door te spreken. Echter, niemand zit te wachten op hoge kosten nog voordat de verbouwing begint. Bij Markhoff Architects maakt u vrijblijvend kennis. 

Vooraf aan de aanvang van de werkzaamheden weet u precies wat de kosten zijn. We streven naar een totaaltarief voor uw project. Uiteraard nemen we ook projecten aan op uurbasis, indien het project zeer onvoorspelbaar is of de opdrachtgever dit wenst. 

U wilt een nieuw interieur en u zoekt een vakkundige partij die u hierbij helpt?
Neem contact op met Markhoff Architects

Zie onze projecten voor een impressie