Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > Hoe we werken

Hoe we werken

Bouwen of verbouwen, hoe pak je dat aan? Van kleine verbouwingen tot grote bouwplannen, het is prettig om met een architect rond de tafel te gaan zitten om uw plannen door te kunnen spreken. Echter, veel mensen weten niet precies wat een architect voor hun kan betekenen en niemand zit te wachten op hoge kosten nog voordat de verbouwing wordt begonnen. 

Markhoff architecten (MAR) komt daarom met een geheel nieuwe werkwijze die hoogwaardige architectuur toegankelijk maakt voor iedereen. “We willen de drempel verlagen”, zegt Cynthia Markhoff, architect BNA, “Maar zonder enig kwaliteitsverlies in ontwerp en service”, zegt Arjan de Haan, associate partner van MAR. 

De werkwijze is simpel; MAR biedt geheel vrijblijvend de mogelijkheid voor een uitgebreid oriënterend gesprek. Over het algemeen brengen architecten hier al kosten voor in rekening. Bij MAR kost u dit niets omdat zij liever hebben dat u op uw gemak over uw project komt praten. Dit is prettig, maar MAR gaat verder; na het oriënterende gesprek bieden zij voor clienten die hun droomhuis willen bouwen een gratis schetsontwerp. Het gaat hierbij om visualisaties en tekeningen om u een goed idee te geven van wat er voor u mogelijk is in uw situatie.