Direct contact? Bel: 035 - 65 50 114

Home > ZevenendZes

ZevenendZes

“Alleen dode vissen gaan mee met de stroom”

ZevenendZes, spin in een innovatief woon-web. Deze voormalige timmerwerkplaats aan het Zevenend 6 is nu een plek waar ambacht en vakmanschap op het gebied van wonen en architectuur hoog in het vaandel staan. Initiatiefnemer Does interieurs is er vanaf het begin op uit om haar klanten onder één dak een kwalitatief hoogstaand totaalpakket te kunnen bieden: van advies en ontwerp naar uitvoering. Dat wordt gerealiseerd door een inspirerende samenwerking met Cynthia Markhoff en Arjan de Haan van Markhoff architects en Galerie Pouloeuff, broedplaats voor jong, creatief talent.

Met samenwerkingspartners kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen onze eigen expertise (''Twee weten en kunnen meer dan één''). ZevenendZes biedt u een select netwerk van hooggekwalificieerde bedrijven, hieronder treft u onze partners aan.

Markhoff Architects
Markhoff architects is een gepassioneerd architecten bureau dat hoogwaardige architectuur toegankelijk maakt voor iedereen. Onze handtekening is de passie, creativiteit, het handwerk en de aandacht voor details die wij in iedere individuele opdracht verwerken.

Does interieurs
DOES Interieurs is ruim zestig jaar gevestigd in het hart van Laren. Een vertrouwde naam in ’t Gooi en ver daarbuiten. Zes decennia vooroplopen en vernieuwen op het gebied van wonen en zakelijke interieurs. Altijd met behoud van vakmanschap en kwaliteit. U vindt DOES in een karakteristieke werkplaats op het Zevenend 6.

Galerie Pouloeuff
Een kleine eigenwijze galerie die een kleur aan bonte, niet alledaagse kunstexposities biedt. Jonge, getalenteerde schilders, fotografen, beeldhouwers en andere creatieveling stellen zichzelf graag voor door middel van bijzondere en vernieuwende kunst.

Kees Fakkeldij
Betrouwbaarheid en vakmanschap op het gebied van meubelmaken en montage en demontage van kastsystemen. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Stooff Interieurbouw
Gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs tot totale projectinrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken.